Ambassador #ForBulgaria | H.E Sultan Bin Saeed Al Mansoori. The UAE Minister of Economy
74
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-74,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

H.E Sultan Bin Saeed Al Mansoori. The UAE Minister of Economy

  • H.E Sultan Bin Saeed Al Mansoori

Н. Пр. Султан бин Саед ан Мансури, Министъра на икономиката на OAE

Н. Пр. Султан бин Саед ан Мансури, Министъра на икономиката на Oбединенитe aрабски емирства, бе на посещението в България и го определи като историческо, тъй като двете страни отварят нова страница в областта на икономическите отношения. По думите му с подписването на споразумението, сътрудничеството между двете страни минава на практически етап.
За него това е знак за подобряването на икономическите и търговските връзки между България и АОЕ. Министърът допълни, че със споразумението се създава смесена икономическа комисия между двете държави, която регулярно ще провежда заседание на всеки две години и ще следи за зададените параметри по отношение на взаимодействието в търговски и икономически план. Тази комисия щяла да решава и конкретни казуси, възникнали при тези търговско-икономически отношения.
Н. Пр. Султан бин Саед ан МансуриС Н. Пр. Султан бин Саед ан Мансури се запознахме по време на Дубай Хелишоу 2012г. по повод на 100 Годишнината на Българската авиация и световната марка за швейцарски часовници – Фортис. Тогава ме информираха, че Министъра няма да има никаква възможност да се видим, тъй като закъснява за срещата си с Дайвид Камерон  Министър председателя на Англия и британската делегация, но изведнъж се появи с медиите на щанда ми да ме поздрави и като му казах, че искам, да направя български рекорди в Дубай  и световни рекорди за Дубай и България, много се зарадва. Сега тази идея може да се реализира с помощта на приятеля на България Мансур Алфеели, най-успешната дубайска филмова звезда.
 
С него искаме да снимаме българските планини от горе, както направихме за организираното по моя идея “Полет на седемте рилски езера” с топловъздушни балони, хеликоптер и дронове и каня добри планински гидове, които знаят как да разкарват интересно да се включат в заснемането на филм #ForBulgaria. Желаещите да се включат нека ни пишат тук.

 

Този проект ще е некомерсиален и участниците ще бъдат доброволци. В знак на благодарност ще им направим представяне както у нас, така и на световно ниво. Това е и инициативата за Поланици на марката “България” с проекта AMBASSADOR #FORBULGARIA

 

Те трябва да ни пратя две снимки в планински условия, като тези например  и информация за тас. за тази страница, за да им изградим портфолиа, с линкове в социалните им  мрежи. 

 
Sultan Ivan Kristoff Dubai Helishow 2012 Н. Пр. Султан бин Саед ан Мансури, Министъра на икономиката на Арабските обединени емирства,Разбира се, ще заснемем и специална фото сесия с тях и е добре да има кадри с тренировки за спасяване в зимни планински условия, за да покажем как се работи за по-сигурно и ефективно спасяване в планината. Имаме изграден лош имидж навън в това отношение и скоро ще представя нови инициативи, в които ще могат да се включат всички любители на планините и екстрементите и зимни спортове
 
Изложбата #ForBulgaria, ще се състои от 21-23 януари 2018г. в Дубай.
 
Вече бях организирал Първата българска фото изложба за България, която бе представена пред Принцовете на Дубай, Шейх Маджит Ал Мактум и Шейх Мансуу Ал Мактум, както и следващата пред Н. Пр. Султан бин Саед ан Мансури.

Последния ми пост във ФБ предизвика веднага интереса на Дани Златанчева от в. Уикенд и започнахме да правим материал заедно. Много е лесно, защото говоря истината а Дани Златанчева прави визуално много добри материали.

 

Мансур Алфеели сега има нов филм, за който взе доста награди и искам  да му организирам Премиерата му на щанда #ForBulgaria по време на Intersec 2018, най-голямото изложение в света за сигурност, безопасност  и противопожарно спасяване, което ще се състои в Дубай от 21-23 януари 2018г. Също така работя по въпроса за Първи път в света да се направи на борда на самолет Премиера на филм и цял Филм Фестивал In the A.I.R.

H.E Sultan Bin Saeed Al Mansoori

In Dubai I had three ephoto eshibitons for Bulgaria, during Dubai Helishow, 2010, 2012, and 2014. The were visited by the Princes of Dubai, H.E Sultan Bin Saeed Al Mansoori

 

Here I enclosed my idea to organize the Premier oMansoor Alfeeli‘s new film during Inteesec 2018 in Dubai. The UAE Minister of Economy visited my #ForBulgaria photo exhibition at the Dubai Helishow 2012, where with H.E Sultan Bin Saeed Al Mansoori I briefly menitiones to him about my idea to do New World Records for Dubai and Bulgaria and he liked it.  Now with our dear friend Mansoor Alfeeli and Ambassador #ForBulgaira, we can do it together.

Date
Category
Ambassador
Tags
Dubai Helishow 2012, H.E Sultan Bin Saeed Al Mansoori, In the A.I.R., The UAE Minister of Economy