Ambassador #ForBulgaria | Ruslan Yordanov. Sports manager and PR expert
88
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-88,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ruslan Yordanov. Sports manager and PR expert

  • Руслан

Руслан Йорданов

Визитка:

Руслан Йорданов е спортен мениджър и PR експерт. Организира едни от най-интересните спортни прояви по българското Черноморие.

 

Ruslan YordanovОсновател е на международните турнири по тенис Royal cup, които са под егидата на Цар Симеон II и неговото семейство. Организира “Закуска с шампиони” с български олимпийци, като досега гости са били Йордан Йовчев, Мария Гроздева, Евгения Раданова, Тервел Пулев. “5-звездният шахматен мач под небето” със световния ни шампион Веселин Топалов, Кубрат и Тервел Пулеви, както и с деца таланти, на покрива на нов петзвезден хотел бе една от горещите атракции за лято 2017 и носител на наградата на министерството на туризма в категория “Специализиран туризъм”.

 

На 16 юли 2016 г. реализира нов световен рекорд за Книгата на Гинес за най-много играчи по спортна табла в рамките на един час. Има собствена информационна агенция. Носител е на почетния знак на Добрич за принос за развитие на духовната култура, както и на Почетен знак на Българския олимпийски комитет.

Автор на спортната енциклопедия “От равна Добруджа до върховете на Олимп”.

Read More
Date
Category
Ambassador
Tags
Canvas, Watercolor