Ambassador #ForBulgaria | Mansoor Alfeeli
77
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-77,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Mansoor Alfeeli

  • Дубайска филмова звезда

Мансур Алфеели, най- обичаната Дубайска филмова звезда

“С приятеля на България, Mansoor Alfeeli, които сам финансира и е заснел няколко филма за София и Банкя, ще представим новата му премира в Дубай, по време на изложбата #ForBulgaria, която ще се състои от 21-23 януари 2018г.
 
Имаме нужда от повече посланици, които са любимци в техните държави, за да говорят и представят добре България, не от рекламни клипове и рекламни лица.
 
Когато гледах филма на Мансур Алфели, се замислих колко добре би било за нашата страна да имаме повече такива посланици на марката “България”. Тези посланици, чрез свои авторски филми, чрез своите собствени сайтове или блогове, чрез собствените си думи и чрез медийното влияние, което имат, биха могли да популяризират хубавите неща в България – хубавите места, хубавите продукти, хубавите изживявания…
 
Говоря за истински посланици на марката “България”. Не за рекламни лица, на които е платено да кажат 2-3 добри думи за България. Надявам се, че правиш разликата, от маркетингова гледна точка.
 
Специално благодаря на Veselina Angelova за този материал и Boryana Razsolkova и Desislav Kolev, че ни запознаха”, казва Иван Кристоф.
Date
Category
Ambassador
Tags
Дубайска филмова звезда, Мансур Алфеели