Ambassador #ForBulgaria | Ivan Kristoff
80
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-80,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ivan Kristoff

  • Ivan Kristoff

Българин – първият Посланик на световна марка

Щампионът по вертикални операции от Сиен Таур, Иван Кристофф беше обявен за световен посланик на швейцарски часовникарски  бранд Фортис.

Българинът и канадецът получава това звания Първи. Кристоф ще носи логото на компанията на шапката и ще работи по проекти за обвързването на бранда с височинно въздушните операции.

Освен това роденият в София ще носи новите модели от колекцията Авиатис на Фортис, който е официалният измервач на засичането на времето на новата Серия от световни рекорди на проекта #ForBulgaria.

“Fortis е световна марка, от която се възхищавам и съм щастлив, че се присъединявам, за да работим заедно за представянето на български иновации чрез проекта #ForBulgaria по време на Интерсек 2018  и след това. Да имам подкрепата им по време на представянето ни в Дубай е фантастично.”, заяви Човека паяк.

Date
Category
Ambassador
Tags
Фортис